Over mij

Mondhygiëniste

Praktijk

Annemarie

Telefoon

040 2113554

Adres

St. Gerardusplein 13

5644 NG Eindhoven

Over Annemarie

Fijn om te zien dat je meer over mij wilt weten!


Al meer dan 20 jaar geleden ben ik afgestudeerd van de opleiding mondhygiëniste te Nijmegen. Ik heb een passie voor het gebit en de verzorging hiervan. Na mijn afstuderen heb ik in loondienst gewerkt bij een grote en professionele praktijk. Hier heb ik veel ervaring opgedaan en een vast klantenbestand kunnen opbouwen. Sinds 2011 ben ik actief in mijn eigen praktijk. Tijdens mijn tijd in opleiding en daarna ook in loondienst heb ik dusdanig veel geleerd dat ik klaar was om het heft in eigen handen te nemen. In mijn praktijk staat een professionele behandeling met persoonlijk zorg hoog in het vaandel!


Na mijn studie heb ik nog een post-academische opleiding doorlopen tot kindertandverzorgende en wegens mijn passie voor mondzorg woon ik graag evenementen bij die extra kennis opleveren. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de huidige trends en ontwikkelingen. 


Kernwaarden

Zoals ik hierboven beschrijf heb ik mijn eigen praktijk opgericht wegens een aantal redenen. Hieronder vind je mijn kernwaarden. Dit zijn aspecten die ik belangrijke vind en die je terug kunt vinden tijdens een behandeling in mijn praktijk!

Professionele behandeling


Al méér dan 20 jaar

Zorg voor iedereen


Jong en oud is welkom in mijn praktijk

Altijd bereid om te helpen


Ook zonder doorverwijzing!

Kom op bezoek!

Openingstijden


Dinsdag        8.00 tot 17.00

Woensdag   8.30 tot 16.00

Donderdag  8.00 tot 17.00

Vrijdag           8.00 tot 12.30

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren